Цікаве

Знизить цукор у крові та зменшить ризик розвитку деменції: користь булгура

Знизить цукор у крові та зменшить ризик розвитку деменції: користь булгура

Дієтологи запевняють, що  злаки володіють надзвичайно корисними властивостями, про які ми часто навіть не здогадуємося. Одним із джерел довголіття є булгур. 

Цей злак багатий на вітаміни та цінні речовини, зокрема клітковину, фосфор, кальцій, магній, залізо тощо. Якщо додасте булгур до свого раціону, то зможете знизити цукор у крові, який здатний  накопичуватися в організмі та нести серйозну загрозу здоров’ю. Глюкоза може пошкодити стан судин, які постачають органам кисень та поживні речовини.

Додайте на свою тарілку бурлур, щоб нормалізувати тиск, активізувати кровообіг та знизити вироблення інсуліну в організмі. Ця крупа відновить обмін речовин, мінімізує ризик розвитку деменції та покращить травлення. Складники запобігають появі онкологічних захворювань.

А ще булгур стане неодмінно корисним для українців, які вимушені через війну постійно хвилюватися та переживати стрес. Крупа  заспокоює нерви, знімає емоційну напругу, позбавляє дратівливості та тривожності. 

Back to top button