Цікаве

Речі, які кожна людина має зробити до восьмої ранку

Доктор філософії Бенджамін Харді стверджує, що правильний початок дня – запорука не лише вдалих наступних 24 годин, а й цілого життя загалом. Ввівши в своє життя 8 простих ранкових звичок, які потрібно зробити до 8:00, можна покласти початок великій меті.

Наприклад, півгодинне лежання в ліжку з телефоном в одиничних випадках може бути корисним, а ранкова зарядка взбудоражить організм і в перспективі допоможе тримати тіло в формі. Рекомендації експерта передає 1News.

Здоровий 7-годинний сон

Бенджамін Харді наголошує, що день з маленькою ймовірністю пройде продуктивно, якщо відчувати сонливість. Перш ніж почати активність, варто переконатися, що організму вистачило відпочинку.

День з маленькою ймовірністю. пройде продуктивно, якщо відчувати сонливість

 

Молитва або медитація

Молитва і медитація сприяють глибокій вдячності. А вдячність в свою чергу – це мислення про достаток, вважає доктор філософії. Окрім цього, 5-хвилинні роздуми про подяку очищують розум від метушні та налаштовують на позитив.

“Вдячність може бути найважливішим ключем до успіху. Її називають матір’ю всіх чеснот”.

Молитва і медитація сприяють глибокій вдячності

 

Фізичні вправи

Після роботи з мозком, варто приділити увагу тілу. Зокрема, експерт радить підібрати для себе тренування, які не напружуватимуть, тоді їх не захочеться уникнути.

“Якщо ви не дбаєте про своє тіло, постраждають всі інші аспекти вашого життя. Люди є цілісними істотами”, – додав Харді.

Експерт радить підібрати для себе тренування, які не напружуватимуть

 

30 грам білка зранку

Продукти, багаті на білки, допоможуть довше не відчувати голод. В перспективі це дозволить уникнути непередбачуваних перерв на перекус і зменшить потяг до швидких вуглеводів.

Продукти, багаті на білки, допоможуть довше не відчувати голод

 

Холодний душ

Занурення в прохолодну воду покращує фізичне та емоційне самопочуття, а також відганяє залишки сонливості, каже фахівець. В тривалій перспективі холодний душ пришвидшує метаболізм, забезпечує зміни в імунній, лімфатичній, кровоносній та травній системах тіла, які покращують якість життя.

Занурення в прохолодну воду покращує фізичне та емоційне самопочуття

 

Змістовний текст

Після пробудження багато людей хочуть прочитати щось просте і ненав’язливе, щоб допомогти мозку запрацювати. Проте, обираючи такий текст, доктор філософії радить звернути увагу на щось корисне і таке, що замотивує робити життя кращим.

Обираючи текст, доктор філософії радить звернути увагу на щось корисне

 

Перегляд цінностей

Погляди на життя та методи досягнення цілей можуть змінюватися щодня, по мірі розвитку їхнього володаря. Щоб не зловити себе на думці, що багато часу втрачено через непотрібну річ, експерт рекомендує кожного дня заново обдумувати свої глобальні цілі.

Харді додав, що кожного ранку потрібно робити маленький крок до мети

 

Один крок до мети

Наостанок Харді додав, що кожного ранку потрібно робити маленький крок до мети, навіть якщо вона здається дуже далекою. Ввівши в своє життя звичку потроху рухатися вперед, можна усвідомити, що ціль набагато ближче, ніж здавалася.

 

Джерело: Medium

Back to top button