Цікаве

Співачка Юлія Саніна розпочинає сольну кар’єру без свого чоловіка і музичного гурту

Співачка Юлія Саніна, солістка гурту “The Hardkiss” певний тривалий час має лише власні виступи, без свого чоловіка та гурту. Як відомо, зараз гурт переживає складні часи й тому поки що Юлія може виступати лише сама.

Є припущення, що вся чоловіча частина команди, не тільки учасники гурту, а й навіть їх піарник, зараз виїхали за кордон – це одна з головних причин, чому зараз немає виступів в Україні.

Чоловік Юлії Саніної Валерій Бебко, учасник гурту, також скоріш за все перебуває зараз за кордоном, він публічно з’являвся лише на одному концерті Юлії, який також проходив не в Україні. На батьківщину чоловік не повертався через зрозумілі причини.

Тепер кар’єра Юлії Саніної повністю лежить на її плечах та вона має свої сольні концерти, на яких спів сама. Нещодавно співачка мала тур, під назвою “Special kiss”, який вона вважала новим етапом у житті, де вона пробує щось нове.

Так і виявилось, Юлія тепер співає на сцені старі репертуари, які тепер переспівані на інший жанр. Має новий образ – ніжність, естетичність, легкість та повітряність. Всі виступи проходили у маленьких залах, аби краще було чути духові інструменти та поринати у ніжну атмосферу.

Зараз після свого великого сольного туру у співачки почали з’являтися власні соцмережі на різних платформах, раніше всі були пов’язані з групою, а тут – лише одна Саніна. У співачки з’явився власний YouTube-канал, де вона опублікувала відео зі своїх сольних виступів, з’явилась сторінка на Facebook та на Spotify.

Український музичний портал Музвар зазначає, що вже в принципі чекали на відокремлення Саніної від гурту, коли вона почне все ж таке офіційно сольну кар’єру. Сама співачка ще не давала жодного коментаря з цього приводу, але наявність соцмереж окремо від гурту вже багато говорять про себе та лише підводять до одного підсумку – “The Hardkiss” – все.

Тож, тепер співачка буде з’являтися на сцені із сольними концертами та скоріш за все буде продовжувати свою кар’єру в Україні вже з новим ім’ям, новим репертуаром та новим образом, який не всі українці змогли зрозуміти та підтримати.

No Newer Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × four =

Back to top button