Україна

Рівненський ексвійськком отримав нову підозру


Рівненський ексвійськком отримав нову підозру

Експосадовцю повідомлено про підозру за фактом перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань – у сприянні в ухиленні від військової служби військовозобовʼязаними під час мобілізації.

Колишнього рівненського військкома Сергія Луцюка знову затримано, йому повідомлено нову підозру. Про це в суботу, 3 серпня, повідомила пресслужба Офісу генпрокурора.

Повідомляється, що експосадовцю повідомлено про нову підозру за фактом перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань – у сприянні в ухиленні від військової служби військовозобовʼязаними під час мобілізації.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, раніше йому було повідомлено про підозру за фактом незаконного збагачення на понад 46 млн грн, а також у перевищенні військовою службовою особою влади чи службових повноважень та грабежі.

Раніше повідомлялося, що головний військком Рівненщини побив підлеглого. Полковник і підполковник дізналися, що водій стрілецької роти однієї з військових частин Рівненського районного військкомату планує доповісти про їхні порушення під час служби. Це й стало причиною побиття чоловіка.Під час слідства з’ясувалося, що обласний військком має незадекларовані статки. Серед них два вантажні автомобілі, земельні ділянки та недобудований готель на гірськолижному курорті у Карпатах.Загальна сума незаконного збагачення сягнула понад 52 млн гривень. У грудні 2023 року майно заарештували й передали в АРМА.

Рік тому Сергія Луцюка взяли під варту.

На Рівненщині скандального ексвійськкома випустили із СІЗО під заставу

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nine − two =

Back to top button