Цікаве

Спаржа: в чому користь та шкода для нашого здоров‘я

Введення в раціон певного продукту, присутнього в продажу з квітня по червень, може суттєво зміцнити імунітет.

Про це написала лікар-дієтолог Світлана Фус, передає 1News.

Спаржу можна віднести до числа тих овочів, які або люблять, або ні. “Швидше за все люди, які не люблять спаржу, просто не їли правильно приготовлену. Сезон спаржі нетривалий – з кінця квітня до початку червня. Тому спробуйте приготувати її зараз. В ній багато поживних речовин і мало калорій. Крім того, вона може бути відмінним сезонним доповненням до багатьох страв”, – зазначила дієтолог.

Що потрібно знати про цей овоч?

Спаржа (багаторічна трава, з кореневища якої виростають наземні стебла. У їжу вживають молоді пагони. З часом пагони стануть неїстівними.

Джерело: лікар-дієтолог Світлана Фус на сторінці в соцмережі Facebook

Back to top button