Цікаве

Природні нутрицевтики, які допомагають схуднути і з чим їх краще їсти: наукове дослідження

Нутрицевтики – це не тільки харчові добавки або вітамінні комплекси: до них також відносять деякі харчові продукти, екстракти рослин, мінерали, які допомагають зміцнювати здоров’я і підтримувати імунітет. Три природні й доступні всім нутрицевтики буквально днями вчені визнали дуже ефективними для підтримки здоров’я і боротьби із зайвою вагою.

Результати наукової праці розповідає 1News.

Які нутрицевтики вчені рекомендують додавати до раціону?

Медики відзначають хороший ефект поєднання вівса, коричневого лляного насіння і сої в боротьбі із зайвою вагою та в профілактиці ожиріння. Також ці продукти показали ефективність для профілактики захворювань серця і судин.

А ще – цукрового діабету другого типу, метаболічного синдрому, запальних захворюваннях кишечника і наслідків нераціонального харчування в цілому.

Як краще вживати ці нутрицевтики?

Медики відзначають, що овес, коричневе насіння льону і соя не тільки корисні, а й доступні, тому кожен може додати їх у свій раціон. Ці нутрицевтики можна змішувати в одній страві або додавати в різні: фруктові та овочеві салати, соки, каші, йогурти, вершки і муси.

 

Соя допомагає не тільки схуднути, але і поліпшити стан шкіри

 

А також – у домашнє печиво, печиво, пироги. Дуже добре підходять для додання нутрицевтиків овочеві пюре, супи, бульйони і різні соуси.

Джерело: Nutrients

Back to top button