Природні нутрицевтики, які допомагають схуднути і з чим їх краще їсти: наукове дослідження
Нутрицевтики – це не тільки харчові добавки або вітамінні комплекси: до них також відносять деякі харчові продукти, екстракти рослин, мінерали, які допомагають зміцнювати здоров’я і підтримувати імунітет. Три природні й доступні всім нутрицевтики буквально днями вчені визнали дуже ефективними для підтримки здоров’я і боротьби із зайвою вагою.
Результати наукової праці розповідає 1News.
Які нутрицевтики вчені рекомендують додавати до раціону?
Медики відзначають хороший ефект поєднання вівса, коричневого лляного насіння і сої в боротьбі із зайвою вагою та в профілактиці ожиріння. Також ці продукти показали ефективність для профілактики захворювань серця і судин.
А ще – цукрового діабету другого типу, метаболічного синдрому, запальних захворюваннях кишечника і наслідків нераціонального харчування в цілому.
Як краще вживати ці нутрицевтики?
Медики відзначають, що овес, коричневе насіння льону і соя не тільки корисні, а й доступні, тому кожен може додати їх у свій раціон. Ці нутрицевтики можна змішувати в одній страві або додавати в різні: фруктові та овочеві салати, соки, каші, йогурти, вершки і муси.
А також – у домашнє печиво, печиво, пироги. Дуже добре підходять для додання нутрицевтиків овочеві пюре, супи, бульйони і різні соуси.
Джерело: Nutrients