Цікаве

Названо 5 вітамінів для жінок після 35 років

Названо 5 вітамінів для жінок після 35 років

Вітаміни, які збережуть молодість та жіночу красу.

Колаген

Це найкращий помічник жінок у боротьбі за красу. Завдяки колагену волосся, нігті і шкіра стає красивим і міцним. Крім того, у колагені багато білка, корисного для організму. Завдяки регулярному вживанню колагену можна позбутися целюліту та нерівностей на шкірі.

Фолієва кислота

Так, вона потрібна не тільки вагітним жінкам, але буде корисною і всім іншим. Завдяки фолієвій кислоті запускається нормалізується метаболізм, покращується колір шкіри та настрій. Але будьте уважні: у жінок, які люблять пити більше 2 чашок кави на день, нерідко рівень фолієвої кислоти знижений.

Омега-кислоти

Вони пригальмовують старіння шкіри, покращують роботу серця та підтримують імунну систему. Саме тому споживання кислот Омега-3 та Омега-6 є однією з найважливіших рекомендацій дієтологів для жінок, які живуть у різних країнах світу.

Вітамін D

Його нестача часто позначається не тільки на самопочутті та поганому настрої, але і на зовнішності: шкіра стає сильно блідою, в’ялою, а волосся починає випадати.

Ліпоєва кислота

Вона допомагає впливати на виробництво енергії, захищає нервову систему та допомагає контролювати апетит. Отже, кислота потрібна всім жінкам, які мріють схуднути і зафіксувати свій результат надовго.

Back to top button