Цікаве

На якій подушці краще спати, щоб не було зморшок: корисні поради

Косметологиня Ольга Петруніна розповіла, якщо подушка для вас незручна, то вона збільшить кількість зморшок на обличчі. У цьому випадку краще спати на спеціальній б’юті-подушці – вона подовжить молодість.

За словами фахівчині, для молодості важливий міцний і глибокий сон. Тому обирайте тільки те, що зручно вам, рекомендує 1News.

Як повідомила косметологиня, у фазі глибокого сну ви ніяк не можете контролювати положення тіла. Якщо вам необхідно його контролювати, то ви просто не виспитеся, тому що всю ніч будете про це думати.

Один із брендів створив б’юті-подушку з декількома ступенями, заявляючи, що це допомагає приймати “правильне” положення сну, не “мнучи” обличчя. Але на ділі це обернеться тим, що коли вам стане незручно спати на спині і ви захочете перевернутися, ви прокинетеся, тому що просто так перевернутися не вийде – там є обмежувачі.

На якій подушці зручніше спати

 

Крім того, у всіх різна будова тіла, різний розмір обличчя і навіть довжина шиї. Комусь потрібна зручна гігантська подушка, а комусь плоска маленька. Спеціальні б’юті-подушки зазвичай мають один розмір для всіх.

Також важливо не тільки те, яка у вас подушка, а й який матрац, чи свіжо і волого у вашій кімнаті і в якому положенні ви звикли спати.

Щодо наволочок експертка зазначила, що матеріал неважливий, головне – щоб вам було комфортно.

Джерело: косметологиня Ольга Петруніна на сторінці в Instagram

Back to top button