Україна

Військові Білорусі звинуватили ЗСУ у “залякуванні”


Військові Білорусі звинуватили ЗСУ у залякуванні

Військові Білорусі у зверненні ЗСУ просять їх не “провокувати”, оскільки вони нібито “не хочуть війни”.

Міноборони Білорусі опублікувало відео зі зверненням військових до ЗСУ.

У зверненні йдеться, що якщо ЗСУ “не хочуть війни, то її не буде”. Також білоруські військові говорять про якусь технологію ІПСО, яка нібито діє в Україні, метою якої є “залякування” військових Білорусі.

“Наша відповідь колегам із ЗСУ. Ваша ІПСО (інформаційно-психологічна спецоперація, – ред.) запускає пафосні ролики зі зверненням до білорусів, намагаються нас у чомусь звинуватити, місцями навіть залякати. Але ми з вами люди військові і розуміємо, що залякування – доля слабких. Вже непогано те, що ви згадали, що ми братні народи, це позитивний сигнал”, – сказано у заяві.

Військові Білорусі просять їх не “провокувати”, оскільки вони нібито “не хочуть війни”.

“Якщо ви не хочете війни – її не буде! Не провокуйте нас, не намагайтеся залякувати, не нагнітайте, і буде так, як ви хочете. Ми війни не хочемо і нікому не погрожуємо. Але на виклики та провокації відповімо без зволікання!”, – заявляють Військові сили Білорусі.

Нагадаємо, як зазначили в ГУР, поки Білорусь не має ударного угруповання, яке було б оснащене належним чином для наступу. Водночас країна проводить навчання особового складу.

Раніше повідомлялося, що у Білорусі військових РФ зустрічають із хлібом-сіллю.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button