Україна

Данілов жорстко звернувся до російських окупантів


Данілов жорстко звернувся до російських окупантів

Українці знищують воєнних злочинців і робитимуть це скрізь і всіма можливими способами, зазначив секретар СНБО.


Збройні сили України продовжать знищувати російських окупантів доти, доки останній не покине територію нашої країни. Усі воєнні злочинці – отримають своє покарання. Про це заявив секретар Рада національної безпеки і оборони України (РНБО) Олексій Данілов у Twitter в суботу, 27 травня.

“Знищуємо рашистську гадину! Вдень і вночі! Солдат і техніку! Автоматом чи Коктейлем Спротив! Словом чи ділом! Ми не дамо вам спокою жодної секунди! Будемо знаходити вас, де б ви не були, чекати в засідці або атакувати ваші колони”, – написав він.
 
Данілов зазначив, що усі, хто віддавав накази вбивати українців та завдавав страждань нашому народу, – отримають своє покарання.
 
“І ми знайдемо і покараємо всіх, хто віддавав накази вбивати нас, українців, – наших воїнів, жінок і дітей! Хто стріляв по мирних містах і селах! Хто розстрілював швидкі і пожежні машини! Ми ніколи вас не вибачимо! Ми будемо вас гнати, допоки останній вонючий московський окупант своїм ходом або в целофановому пакеті не залишить українську землю”, – додав секретар РНБО.
 
Єдина українська земля, яку росіяни можуть прихопити з собою, це та, яка “залишиться на підошвах їх армійського чобота, в яких окупантів ховатимуть в труні”. “Ми вам це обіцяємо! Наша земля, наша історія і наш вибір!”, – підкреслив Данілов.

Нагадаємо, раніше керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов закликав російських військовослужбовців здаватися в полон.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button