Україна

Удар по Конотопу: у місті немає світла і води


Удар по Конотопу: у місті немає світла і води

Енергетична інфраструктура міста зазнала значних пошкоджень. Вода подаватиметься погодинно.


Унаслідок удару армії Росії ситуація з електропостачанням в Конотопі Сумської області критична – коли у будинках мешканців з’явиться світло, невідомо. Вода подаватиметься погодинно за графіком. Про це провідомив мер Артем Семеніхін у Telegram в четвер, 12 вересня.
 
Енергетична інфраструктура міста зазнала значних пошкоджень. Енергетики роблять все, щоб дати світло в лікарню і на водоканал.
 
“Коли зʼявиться електрика в домівках мешканців хоча б погодинно – ніхто не візьметься спрогнозувати”, – зазначив мер.

Вода подаватиметься погодинно, точний графік водопостачання буде оприлюднено згодом.

 
Мер розповів, що у Конотопі пошкоджено велику кількість навчальних закладів. Точна кількість наразі невідома. Пошкодження – в основному вибиті вікна (дуже велика кількість) і двері. Сьогодні дитячі садки працюватимуть в режимі чергових груп.
 
Пошкоджено будівлі (в основному вибиті вікна) великої кількості лікувальних корпусів. Медичне обладнання серйозної не постраждало. Лікарні працюють.
 
“Звернення від постраждалих продовжують надходити. На даний час госпіталізовано двох чоловіків. Один з них в дуже критичному стані (кома). До слова сказати, той, що в комі якраз їхав рятувати людей…”, – написав Семеніхін.
 
Міський голова також додав, що знищено ділянку трамвайної колії в центрі міста. Рух трамваїв буде обмежено. “Лише маршрут номер три”, – написав мер.
 
Нагадаємо, вночі майже по всій території України лунала повітряна тривога. Причиною стали ворожі БпЛА. У Конотопі Сумської області було зафіксовано кілька прильотів. Росіяни завдали ударів по інфраструктурі міста, внаслідок чого зникло електропостачання.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × two =

Back to top button