Україна

У Івано-Франківську троє чоловіків побили військового


У Івано-Франківську троє чоловіків побили військового

Нападниками виявились троє жителів Івано-Франківської громади – їм 26, 21 та 17 років. Свою вину чоловіки визнали.


В Івано-Франківську затримали трьох чоловіків, які побили військового. Про це повідомила пресслужба обласної поліції в четвер, 12 вересня.
 
Зазначається, що конфлікт побачили випадкові свідки, один з яких і звернувся в поліцію. Та надав відео.
 
Поліцейські опитали свідків, встановили потерпілого. 40-річного військовослужбовця, мешканця Івано-Франківська, знайшли за місцем проживання. Його доставили до медичного закладу. Медики діагностували численні забої голови та тіла.
 
Також під час сутички постраждав випадковий перехожий, який намагався заступитись за військового. Його з тілесними ушкодженнями також доставили до лікарні.
 
Поліцейські встановили особи нападників. Ними виявились троє жителів Івано-Франківської громади – їм 26, 21 та 17 років. Відомо, що 26-річний чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за майновий злочин.

 
Поліцейські опитали затриманих. З’ясували, що в середмісті вони відпочивали та вживали спиртні напої. Коли підійшов військовий та попросив кошти на власні потреби, відреагували агресивно. Між ними та учасником бойових дій виник словесний конфлікт, який переріс у бійку.
 
Свою вину фігуранти визнали. 26- та 21-річних зловмисників затримали. Вирішується питання про оголошення їм підозри та обрання запобіжного заходу. Їм загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, днями українського колишнього військовослужбовця побили в місті Сміла Черкаської області. Згодом Черкаська поліція затримала підозрюваного у побитті ветерана у Смілі – 28-річний чоловік переховувався від правоохоронців в одному з готелів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eleven − nine =

Back to top button