Україна

У Запорізькій області знищили ворожий безпілотник та РСЗВ Град

У Запорізькій області знищили ворожий безпілотник та РСЗВ Град

Фото: nikvesti.com

Бійці тероборони продовжують завдавати російським окупантам втрат

Підрозділами Сил оборони Запорізького краю було знищено 6 окупантів, 12 – поранено, також знищено три автомобілі, систему залпового вогню Град та БПЛА Орлан 10.

У Запорізькій області бійці територіальної оборони знищили кілька одиниць транспорту ворога, один безпілотник та РСЗВ Град, також противнику завдано втрат у живій силі. Про це повідомив спікер Запорізької обласної військової адміністрації Іван Ареф’єв.

На деяких ділянках тероборона переходить до контратак.

За словами Ареф’єва, увечері 28 березня підрозділами Сил оборони Запорізького краю було знищено 6 окупантів, 12 – поранено, знищено три автомобілі, одну реактивну систему залпового вогню Град та один БПЛА Орлан 10.

Також днями бійці ТРО розбили кілька одиниць російської військової техніки – у звільненому селі Малинівка знищено ворожий БТР-82, під Гуляйполем – підірвано бойову машину окупантів.

Як розповів спікер Запорізької обласної військової адміністрації, у селах Пологівського району – Костянтинівка, Млечне, Федорівка, Решетилівське з 3 березня 2022 року перебувають окупанти. Вони розграбували магазини, місцевих із території не випускають.

На тимчасово окупованих територіях Запорізького краю російські військові проходять вибіркові затримання мирних жителів, після чого деякі з них зникають. Серед громадян, які зникли: журналісти, голови громад, чиновники”, – зазначив він.

Раніше повідомлялося, що ЗСУ знищили радіоелектронну техніку окупантів на Харківщині.

Нагадаємо, українські військові знищили колону ворожої техніки на Сумщині.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button