Події

↩️ «Ми будемо їздити, розміновувати, допомагати скільки треба, скільки потребують…

Національна поліція України ????????:

???? Вибухові пастки були замасковані у меблях, техніці та будь-якої хвилини могли здетонувати – рівненський вибухотехнік поліції Андрій Волянюк про розмінування деокупованих територій Поліцейський згадує, наскільки шокували понівечені вулиці, будинки, зруйнована…

«Ми будемо їздити, розміновувати, допомагати скільки треба, скільки потребують наші люди, щоб вичистити нашу територію від російських боєприпасів. Герой нашого часу — це кожен із нас, хто бореться з агресором. Ми всі працюємо заради Перемоги», – переконаний рівненський вибухотехнік Андрій Волянюк.

???? Дивіться інтерв’ю з поліцейським, там він розповідає про розмінування будівель СБУ та ГУНП на Херсонщині, про підозрілий предмет, який виявився касетним боеприпасом та бабусю, якій наші хлопці допомогли.

YouTube
Вибухові пастки були замасковані у меблях – рівненський вибухотехнік поліції Андрій

Масштаби замінованих територій, снаряди, мінометні, протипіхотні, протитанкові міни, інженерні боєприпаси, суббоєприпаси, які із систем залпового вогню розсипають «Град», «Ураган», «Смерч» і всіюють ними житлові квартали, поля — це все здавалося нереальним.

Back to top button