Україна

У Криму спалахнула пожежа на аеродромі – соцмережі


У Криму спалахнула пожежа на аеродромі - соцмережі

Окупанти в Криму підняли авіацію у повітря, щоб урятувати її від ракетних ударів на аеродромах.

У тимчасово окупованому Криму почалася сильна пожежа в районі військового аеродрома Бельбек, який розташований біля Севастополя. Про це повідомив Telegram-канал Кримський вітер у середу, 31 січня.

“Пожежа на Північній стороні Севастополя, орієнтовно в районі аеродрому Бельбек, видно із різних районів міста. У той район поїхало багато пожежних машин”, – йдеться у повідомленні.

Також з посиланням на підписників повідомляється, що окупанти в Криму підняли авіацію у повітря, щоб урятувати її від ударів на аеродромах.

Окрім того, пролунали нові вибухи у Євпаторії і Саках.

Раніше у середу стало відомо, що у Криму пролунали вибухи в районі міст Севастополь та Саки. Окупаційна “адміністрація” оголосила повітряну тривогу через ракетну небезпеку. Перекрито проїзд Кримським мостом.

Нагадаємо, 30 січня ЗСУ вразили радіолокаційну станцію в Криму, яка прцювала для російської ППО. Вона знаходилась поблизу селища Роздольне.

Також повідомлялося, що начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов пообіцяв нові атаки на військові об’єкти в Криму.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button