Україна

Шоумен Притула бачить себе лідером партії

Шоумен, екс-кандидат на посаду міського голови Києва Сергій Притула заявив, що бачить себе керівником партії «Голос». Про це він розповів в інтерв`ю виданню «РБК-Україна», повідомляє 1News.

«Так, я бачу себе новим керівником і мені подобається те, що я бачу», – відповів він на запитання стосовна лідерства в «Голосі».

В той же час він зауважив, що з`їзд партії може відбутися ще до початку літа.

«…Знову ж таки це залежить від доброї волі діючого керівництва партії, була заява, що керівництво не проти цього з’їзду, однак конкретної дати не було названо. Ми спробуємо пришвидшити цей процес», – зазначив Притула.

Оцінюючи свій результат на виборах міського голови, де він отримав 8% голосів виборців, а партія «Голос» 6%, Притула зауважив, що «результатом по фракції радше задоволений, аніж ні. Бо був нисхідний тренд».

« Могли не зайти. Дев’ять людей фракція в Київраді – це радше успіх, аніж ні. Що стосується мене – то я відверто розраховував на другий тур. Але не дійшов кількісно мій виборець до дільниць в тій кількості, на яку ми розраховували», – додав Сергій Притула.

«…Як бачите, мене це не засмутило. Грубо кажучи, перший крок у якусь вищу лігу було зроблено і я не вважаю його невдалим», – додав він.

Нагадаємо, зараз лідером партії є Кіра Рудик.

Партію «Голос» заснував співак Святослав Вакарчук. Він же став народним депутатом, проте  заявив про намір скласти депутатські повноваження 11 червня.

Однак Верховна Рада відмовилась позбавляти його мандату.

Аби все ж таки перестати бути депутатом Вакарчуку довелось вийти зі складу фракції «Голос» в результаті чого партія отримала можливість позбавити його депутатства.

Back to top button