Україна

Двоє нардепів від «Голосу» стали кандидатами у мери міст

Двоє народних депутатів від партії «Голос» балотуватимуться на посади міських голів міст. Так, Олександра Устінова буде кандидатом на посаду мера Вінниці, а Ярослав Рущишин – у мери Львова, повідомляє 1News.

«Сьогодні (20 вересня – ред.) народна депутатка «Голосу», реформаторка та вінничанка Олександра Устінова оголосила, що йде на вибори мера Вінниці. Вінничани мають шанс обрати мером найкрутішу антикорупціонерку України. До влади мають прийти чесні та фахові люди. І твій «Голос» здатен на це!», – говориться у повідомленні партії.

В той же час сама Устінова повідомилв, що це було непросте рішення.

«Але в якийсь момент я зрозуміла: Вінниця заслуговує на краще! Тому що я – вінничанка. І завжди з гордістю розповідаю про те, яка Вінниця унікальна. Лише тут можна маршруткою доїхати до Кореї, зустрітися з друзями на Парижі, а звідти за 15 хв. бути на Варшаві. Лише тут я вдома, а навколо – рідні люди і місця. Тому що тут живе найдорожча людина в моєму житті – моя мама Ульяна Устинова», – додала депутатка

20 вересня у Львові пройшла «благодійна ватра» за участі лідера обласного «Голосу» Ярослав Рущишин, де було повідомлено про його участь у виборах посаду міського голови міста.

«Наш Ярослав йде у мери Львова і саме громада міста зібрала гроші на заставу кандидату від «Голосу». Дякуємо за підтримку та довіру, друзі! Ми будемо знову і знову повторювати — ми є завдяки вам і вашій підтримці! Разом ми і далі працюватимемо над змінами у країні і будемо захищати інтереси кожного українця», – говориться у повідомленні партії «Голос».

Олександра Устінова до депутатства працювала в Центри протидії корупції, який очолює Віталій Шабунін.

Ярослав Рущинин – почесний сенатор Українського католицького університету Співзасновник та Член наглядової ради Львівської бізнес-школи УКУ.

Нагадаємо, кандидатом на посаду міського голови Києва від партії “Голос” висунуто шоумена Сергія Притулу.

Першим номеру у списку “Голосу” на виборах до Київради став колишній голова Митниці Максим Нефьодов.

Back to top button