Україна

Окупанти демонтують пам’ятник Героям Небесної сотні у Херсоні – ОДА


Окупанти демонтують пам ятник Героям Небесної сотні у Херсоні - ОДА

Російські загарбники продовжують знищувати українські пам’ятники. Зокрема, ті, що присвячені загиблим під час Революції гідності.

Російські окупанти розпочали остаточний демонтаж пам’ятника Героям Небесної сотні у Херсоні. Про це повідомили у зведенні Херсонської обласної державної адміністрації (ОДА) у четвер, 14 липня.

“У Херсоні окупанти розпочали демонтаж пам’ятника Героям Небесної сотні, також триває знищення монументів героям АТО/ООС”, – сказано в повідомленні.

У зведенні також йдеться, що на території регіону точаться бойові дії, через це “все більше населених пунктів на межі знищення”.

“З кожним днем ​​від вибухів та обстрілів страждають все більше мирних людей, на мінах підривається худоба, знищується вціліла раніше інфраструктура, горять поля з пшеницею та лісами”, – зазначають в ОДА.

В обладміністрації додали, що “жителі громад, що межують із Дніпропетровською та Миколаївською областями, фіксують збільшення техніки та кількості військових РФ”.

Нагадаємо, напередодні у Міноборони розповіли, що Зеленський наказав військовим відвоювати окуповані прибережні райони, які мають життєво важливе значення для економіки країни.

Як повідомлялося, у Миколаївській та Харківській областях були “прильоти” ворожих ракет.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button