Україна

Відсторонений заступник голови Нацполіції повернувся на роботу – ЗМІ


Відсторонений заступник голови Нацполіції повернувся на роботу - ЗМІ

Підстав для перевірки Дмитро Тишлека на поліграфі немає, а з власної ініціативи він такого бажання не висловлює, пояснили у МВС.

Заступник голови Національної поліції Дмитро Тишлек, у якого журналісти виявили ймовірні зв’язки з Росією, повернувся до виконання своїх обов’язків. Службова перевірка не знайшла підстав для його звільнення. Про це напередодні повідомило видання Цензор.нет, яке подало запит до МВС і отримало відповідь на нього.

У відомстві нагадали, що Дмитро Тишлек був відсторонений від виконання службових обов’язків на місяць, поки проводилось службове розслідування. Але вже 29 листопада він повернувся на службу.

“Службове розслідування не встановило фактів, які б свідчили про наявність зв’язків Тишлека Д. П. з будь-якими кримінальними авторитетами, у тому числі згадуваними в журналістському розслідуванні”, – йдеться у повідомленні.

Також у МВС зазначили, що у них немає підстав для перевірки Тишлека на поліграфі, а з власної ініціативи він такого бажання не висловлює.

“Водночас інформуємо, що висновок стосовно встановлення підстав для звільнення з посади Тишлека Д.П. можливо зробити після отримання результатів розгляду матеріалів службового розслідування у НАЗК та ДБР”, – додали у МВС.

Фото: Цензор.нет 
Фото: Цензор.нет 
Фото: Цензор.нет 

Раніше видання Bihus.Info оприлюднило розслідування про те, що дружина заступника голови Нацполіції Дмитра Тишлека не позбулася паспорта РФ. Також стверджувалося, що сам Тишлек користується нерухомістю та авто родини партнера ватажка ростовського кримінального угруповання.

Російський агент у Верховній Раді: як так сталось

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button