Україна

Американське агентство Bloomberg з нез’ясованих причин повідомило про початок вторгнення Росії в Україну – 1News


Фото з відкритих джерел

Згодом агентство видалило заголовок і вибачилось

Американське агентство Bloomberg з нез’ясованих причин повідомило про початок вторгнення Росії в Україну, а згодом видалило помилковий заголовок. Про це стало відомо з повідомлень користувачів у соцмережах.

На заголовок агентства “Росія вторгається в Україну” звернула увагу користувачка Twitter Ольга Лаутман, у її профілі зазначається, що вона займається аналітикою з фокусом на РФ та Східну Європу.

За словами Лаутман, заголовок залишався на головній сторінці сайту близько 30 хвилин. Посилання вело на сторінку з повідомленням про внутрішню помилку сервера.

Невдовзі агентство Bloomberg опублікувало офіційне вибачення у зв’язку з появою дивного заголовку.

“Ми готуємо заголовки для багатьох сценаріїв, і заголовок “Росія вторгається в Україну” був випадково опублікований близько 16:00 за північноамериканським східним часом на нашому сайті. Ми глибоко шкодуємо про помилку. Заголовок видалено, ми з’ясовуємо причину”, – заявило агентство.

1News за темою: США попередили Україну про фейкове відео Росії, – Кулеба

Раніше повідомлялося, що розвідка США розкрила плани Москви сфабрикувати привід для нового вторгнення в Україну. Для цього РФ хотіла використати фейкове відео з нападом “українців” на російську територію або російськомовних на сході України.


Джерело

Back to top button