Цікаве

Як швидко схуднути після карантину

Експерт-дієтолог поділилася дуже цікавою інформацією. У відеоролику вона розповіла, в яких випадках дієти не те що не допомагають, а навпаки – заважають бажаючим схуднути, пише 1NEWS з посиланням на ukurier.gov.ua.

За словами Лієнн Уорд, для активного скидання ваги необхідно мати розігнаний метаболізм. А коли людина сидить на тривалій дієті, його метаболізм сповільнюється і жир перестає згорати так, як хотілося б.

Тому для того, щоб знову розігнати метаболізм, дієтолог радить ненадовго позбутися дефіциту калорій. При цьому важливо зберегти активні тренування і здоровий сон.

«Коли ви добре харчуєтесь, регулярно тренуєтесь і добре спите, рівень обміну речовин повинен бути хорошим. Найгірше, що ви можете зробити для схуднення, – це тривалий дієтичний режим», – каже дієтолог.

Тисячі людей, які бачили відео Лієнн Уорд, сказали, що скористаються її порадами, щоб покращити свій метаболізм і схуднути після тривалого карантину, коли більшість набрали лишні кілограми.

Інші заявили, що припинять дієти і надаватимуть перевагу вживанню кращих продуктів.

Уорд закцентувала свою увагу на тому, що людям, які хочуть схуднути, необхідно спати по 7-9 годин на добу. Також важливу роль відіграє не тільки кількість, але і якість самого відпочинку.

 

 

Back to top button