Україна

Конкурс по призначенню керівника «Укрзалізниці» не можуть провести через карантин

Наглядова рада «Укрзалізниці» вирішила відтермінувати конкурс на заміщення кандидатури голови правління підприємства. Про це говориться у повідомленні прес-служби «Укрзалізниці», яке є у розпорядженні 1News.

«Враховуючи зростання невизначеності з надзвичайною ситуацією через пандемію коронавірусу в Україні й по всій Європі, а також пов’язані з цим непередбачувані події, що вимагають реагування, наглядова рада Укрзалізниці дійшла висновку, що провести відбір голови правління так, як було спочатку заплановано і у ті самі строки, неможливо. Не кажучи вже про можливість проведення особистих співбесід з потенційними іноземними кандидатами, практично неможливо було би їх проводити навіть з вітчизняними заявниками», – зазначає прес-служба.

У повідомленні додається, що наглядова рада прийняла рішення визначити нові часові рамки для процесу і сповільнити його, реагуючи цим на реальність кризи, з якою зіштовхнулася країна.

«Новий графік буде встановлений щойно ми матимемо більше чіткості і бачення того, коли пандемічна криза може стати контрольованою. Ми не будемо перезавантажувати процес, у якому просунулися далеко вперед, чи відміняти те, чого вже досягнуто, натомість збережемо наявні результати. Консультант з підбору персоналу Бойден продовжить свою роботу за новим регламентом», – додає прес-служба.

«Укрзалізниця» додає, що встановлений зараз тимчасовий режим управління з призначенням виконуючого обов’язки голови правління через припинення повноважень попереднього керівника поки що триватиме.

Back to top button