Цікаве

Картоплю в суп теж треба різати правильно: кілька корисних «лайфхаків»

Картопля – це той інгредієнт, який обов’язково присутній у класичних супах.

При цьому багато господинь нарізають цей овоч, не замислюючись, а дарма.

Подробиці

Справа в тому, що для кожного виду супу потрібна певна нарізка.

Саме від цього залежить не тільки зовнішній вигляд страви, а ще її аромат та смак.

Як зазначають кулінари, багато новачків нарізають коренеплід брусочками і просто закидають у киплячу рідину.


Але такий грубий метод підходить лише для юшки, що готується на природі.

Якщо ваша мета – отримання смачного, наваристого та ароматного борщу, то картоплю краще нарізати соломкою. В цьому випадку не будуть заглушуватися інші компоненти.

Такий варіант підходить і для приготування супу, де головним інгредієнтом є капуста.

Для горохового супу потрібно нарізати картоплю маленькими квадратиками.

Back to top button