Україна

На Одещині затримали підозрюваного у зґвалтуванні 14-річної дівчинки


На Одещині затримали підозрюваного у зґвалтуванні 14-річної дівчинки

Дівчинка розповіла, що чоловік відвіз її в безлюдне місце і згвалтував. Той у свою чергу категорично заперечував звинувачення.

В Одеській області затримали 49-річного чоловіка за підозрою у зґвалтуванні 14-річної дівчинки. Про це повідомила Нацполіція у суботу, 27 липня.

Вказано, що незнайомий чоловік приєднався до компанії підлітків на місцевому пляжі. Він поводився по-товариськи, пригощав морозивом, а коли дізнався, що вони живуть у сусідньому селі, пообіцяв підвезти додому.

“Близько опівночі двоє хлопчиків та дівчинка сіли в автівку до “турботливого” дядька, але через деякий час по дорозі він зупинився та силоміць висадив юнаків, а з дівчинкою поїхав далі у невідомому напрямку”, – йдеться у повідомленні.

Хлопці одразу повідомили в поліцію про обставини зникнення подруги. Її та 49-річного чоловіка поліцейські розшукали протягом кількох годин.

Дівчинка розповіла, що чоловік відвіз її в безлюдне місце і згвалтував. Той у свою чергу категорично заперечував звинувачення. Чоловіка затримали. У межах розпочатого провадження призначили низку експертиз.

Також чоловікові повідомили про підозру у зґвалтуванні неповнолітньої особи (ч.3 ст.152 Кримінального кодексу України). Суд відправив його під цілодобовий домашній арешт. Фігуранту загрожує до 12 років в’язниці.

Раніше повідомлялося, що на Одещині чоловіка підозрюють у зґвалтуванні 9-річної дівчинки. Він проник через незачинені двері до приватного будинку, силоміць затягнув дівчинку на город та зґвалтував.

Ідентифіковано росіянина, який зґвалтував неповнолітню на Херсонщині

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 − eight =

Back to top button