Цікаве

Ектор Хіменес-Браво оголосив про завершення знімань нового сезону МастерШеф

Ось і підійшла до завершення чергова сторінка в житті Ектора. Суддя «МастерШеф» зі смутком оголосив, що вони завершують роботу з Олею та Володимиром і надалі відпочиватимуть один від одного та шоу.

Все хороше колись закінчується. Це чудово знають шанувальники “МастерШеф”. Щосезону ми знайомимося з учасниками, пізнаємо їхні характери та кулінарні навички. У нас з’являються власні фаворити та люди, за яких точно не хочеться вболівати на битві чорних. І щоразу ми із хвилюванням дивимося суперфінал, а потім трішки сумуємо, бо сезон завершився, а значить нових епізодів шоу знову доведеться чекати довгими місяцями.

І сумуємо не тільки ми, а й судді. Ектор, Оля, Володимир — всі вони занурені у життя проєкту куди глибше. Кулінари проводять на знімальному майданчику дуже багато часу. У них так само є ті, за кого вони вболівають, намагаючись зберігати об’єктивність під час кожного оцінювання страви. І коли знімання чергового сезону підходять до завершення, то їм трішки сумно. Сумно прощатися з учасниками та один з одним. Але у всьому є плюси!

Відпочинок один від одного у відпустці дозволяє суддям почати сумувати одне за одним. Цього разу навіть Ольга з Володимиром точно встигнуть це зробити. Хоча вони регулярно проводять час поруч (звісно ж, як друзі), Мартиновська цьогоріч вирішила здійснити свою мрію та поїхати до Ісландії. Кулінарка вже знаходиться у Європі. Але перш ніж їхати в одну з найхолодніших країн, вона вирішила заселити доньку та племінників у табір в Іспанії.

Володимир зараз теж тимчасово не в Україні. Шеф відправився у Париж, де на спеціальному заході розповів про сучасну Українську кухню. Ярославського особливо потішило, що на цю подію прийшло дуже багато людей. А ось Ектор нікуди не поїхав. Його ранки починаються зі спорту, яким він активно займається сам та заохочує підписників. Поки судді відпочиватимуть від “МастерШеф”, ми побачимо 14 сезон на екранах уже з 24 серпня.

No Newer Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × 2 =

Back to top button