Цікаве

Дженніфер Еністон відмовилася спілкуватись із невакцинованими друзями

Акторка розповіла, чому вона перестала спілкуватися з друзями, які відмовилися робити щеплення

Акторка Дженніфер Еністон заявила, що “втратила кількох людей зі свого щотижневого оточення”, які вирішили не вакцинуватись проти коронавірусу.

Про це інформує 1NEWS.

Деякі з її підписників в Instagram почали запитувати: чому вона так хвилюється, адже сама зробила щеплення.

“Тому що якщо у вас є варіант (ковіду – Ред.), ви все ще можете передати мені його. Я можу легко захворіти, мене не госпіталізують і я не помру. Але я можу передати його комусь іншому, хто невакцинований і має проблеми зі здоров’ям – і так я поставлю під загрозу їхнє життя. Є ще велика група людей, які є антиваксерами або просто не дослухаються до фактів. Це справжня ганьба. Я щойно втратила кількох людей зі свого щотижневого оточення, які відмовились або не розповіли [чи щепились вони], і це прикро. Я відчуваю, що ваш моральний та професійний обов’язок – повідомляти людям. Бо нас же не тестують кожен день. Це складно, тому що кожен має право на власну думку, але багато думок не грунтуються ні на чому, крім страху чи пропаганди”, – пояснила Еністон.

Еністон публічно відстоює вакцини, але деякі інші зірки, наприклад фронтмен британського гурту Stone Roses Ієн Брау, а також Ван Моррісон і Ерік Клептон казали, що вакцини їх турбують.

Клептон назвав свій досвід вакцинації “катастрофічним” і звинуватив “пропаганду” у завищенні її безпечності.

Він, а також Браун та Річард Ешкрофт відмовились від участі в одному великому британському фестивалі, який вимагав доказів вакцинації від відвідувачів.

Джерело: ВВС Україна

Back to top button