Цікаве

Дієтологи назвали продукти, які допомагають схуднути

Дієтологи розповіли про шість поширених продуктів харчування, що допомагають швидко схуднути, пише 1NEWS з посиланням на ukrhealth.net.

Експерти включили в список не тільки звичні ласощі, а й добавки і навіть напої.

Зелений чай відмінно підходить для позбавлення від зайвої ваги. Даний напій вже давно відомий своїми корисними властивостями. Це можна пояснити наявністю катехінів, які містяться в ньому. Вчені з Нідерландів повідомили, 4 порції зеленого чаю в день знижують вагу і утримують її.

Цільні злаки мають схожі властивості. Експерименти, проведені в США, підтвердили, будь-які зерна здатні допомогти позбутися зайвої ваги, а також наситити організм, однак саме завдяки цільнозерновим культурам можна спалити жир в стані спокою завдяки прискоренню метаболізму.

Горіхи вважаються одним з найбільш корисних продуктів. Організм швидко насичується, тому вони відмінно підходять для перекусу. З цієї причини під час основного прийому їжі можна з’їсти менше. Це може призвести до зниження ваги.

Перець чилі володіє такими ж властивостями. Він відмінно підходить тим, хто схуд і планує закріпити результат. У перці чилі містяться капсіацини, що дозволяють швидко спалювати зайвий жир в організмі, однак даний ефект зберігається ненадовго і при тривалому використанні не здатний допомогти в схудненні.

Оливкова олія і оцет корисні не тільки для схуднення, але і відмінно підходять для загального оздоровлення. Олеїнова кислота призводить до швидкого окислення жирів. В результаті цього вони перетворюються в енергію.

Помітно знижується кількість жиру, незважаючи на калорійність оливкової олії. Оцет зменшує глікемічний індекс продуктів і розщеплює вуглеводи.

Дієтологи повідомили, перед тим, як використовувати добавки, рекомендується пройти консультацію у фахівця, оскільки всі продукти з переліку мають протипоказання.

 

 

 

 

Back to top button