Цікаве

Дієтолог розповіла, чим замінити дорогі продукти

Дієтолог розповіла, чим замінити дорогі продукти

Якщо похід за продуктами щоразу сильно б’є по гаманцю, варто переглянути свій продуктовий кошик. Як це зробити, розповіла лікар-дієтолог.

За словами фахівця, червону рибу, багату жирними кислотами омега-3, можна замінити дешевшими видами морської риби: наприклад, тріскою, скумбрією або оселедцем.

Оливкова олія та авокадо вважаються корисними продуктами за рахунок великої кількості олеїнової кислоти. Однак ця кислота не відноситься до незамінних — вона може вироблятися в організмі, зазначає Денисова.

Кіноа, булгур та інші дорогі крупи дієтолог радить замінити звичайною гречкою. Не менш корисними є пшоно, перловка та ячна крупа.

Back to top button