Чим корисно снідати взимку: поради дієтолога
Відсутність сніданку провокує ожиріння, а щоденна продуктивність залежить саме від якості першого прийому їжі. Тому, щоб організм відчував себе бадьоро взимку – перший прийом їжі повинен бути особливим. Чим краще снідати в холодну пору, розповіла дієтолог і генетик Людмила Гончарова в програмі “Ранок з Україною“, передає 1News.
Що їдять на сніданок в різних країнах
Сніданок – найважливіший прийом їжі! І що він більше насичений, то менше хочеться їсти протягом дня. У кожного народу свої смаки і переваги ранкових страв. Наприклад, англійці готують на сніданок бекон, ковбаски, яєшню і міцний свіжозаварений чай. Ранок американців зазвичай починається з апельсинового соку, пластівців або бутербродів. А ось традиційний французький сніданок – це круасани і чашка кави з молоком. Але що б не лежало на вашій тарілці, дієтологи радять приділяти особливу увагу зимовим сніданків.
Яким повинен бути зимовий сніданок