Цікаве

Борщ з грибами

Продукти для блюда

  • капуста
  • морква
  • часник буряк
  • томатна паста
  • буряк
  • лимон
  • часник
  • сіль цукор спеції
  • рослинна олія
  • гриби
  • картопля

Як готувати?

Нарізати буряк соломкою залити водою додати лимонний сік цукор і олію і варити на повільному вогні під кришкою.

Нашаткувати капусту залити водою і поставити варити.

Робимо піджарку з моркви цибулі та часнику з томатною пастою.

Нарізати картоплю кубиками і разом з грибами і піджаркою відправити до капусти.

Трохи варимо солимо і перчимо і в кінці додаємо буряк лимонний сік та цукор.

Борщ готовий.

Відеоурок

Back to top button