Цікаве

5 ефективних прийомів, як налаштувати себе на позитивне мислення

З огляду на велику кількість негативних факторів, які постійно оточують нас, далеко не завжди виходить мислити позитивно. Але в світі діє принцип зворотного зв’язку, за яким людина притягує до себе те, у що вірить. Той, хто впевнений у перемозі, її і домагається. Інший, чиї думки переповнені комплексами і страхами, так і залишається не при справах. Як же навчитися мислити позитивно, розповідає 1News.

Як навчитися мислити позитивно

 

Як розвинути в собі навик позитивного мислення: п’ять прийомів

1. Мотивуючі книги і відео

Ця можливість знаходить відгук у душі, перевертаючи світогляд і кардинально змінюючи подальше життя. Черпаючи натхнення та ідеї в історіях людей, що досягли успіху, можна багато чому у них навчитися, тим самим притягуючи хороші події у власне життя.

2. Спілкування з позитивними людьми

Фраза “з ким поведешся, від того й наберешся” актуальна завжди. Добре, коли є люди, які своїм прикладом налаштовують на позитив.

3. Щоденник успіху

У нього слід записувати всі власні досягнення, починаючи зі шкільних років, а можна ще й раніше. І кожен день перед початком робочого дня перечитуйте його.

4. Очищення мови від негативних слів

Чим частіше ви вимовляєте певні слова, тим більше вони впливають на вашу підсвідомість.

5. Уміння дякувати

Бути вдячним, значить цінувати те хороше, що є в житті. За принципом зворотного зв’язку, раз добрі вчинки викликають почуття вдячності, то і подяка людини у відповідь притягує до неї добро.

Джерело: психолог Наталія Ломоносова на своїй сторінці в Instagram

 

Back to top button