Цікаве

26-річна Даша Квіткова вдруге стала мамою після розлучення з Добриніним

Особисте життя відомої української блогерки Даші Квіткової сповнене цікавими подіями. Зірка повідомила, що нещодавно стала мамою вдруге і показала маля.

Відома українська блогерка Даша Квіткова вже виховує старшого сина від шлюбу з колишнім чоловіком Нікітою Добриніним. Зіркова пара розірвала стосунки у січні 2023 року, але після цього їхнє життя на місці не стояло.

Так, наприклад, Даша Квіткова нещодавно стала мамою вдруге. Тепер у зірки є не лише старший син Лев, але й похресник Олександр. Про це знаменита блогерка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм і показала кадри.

Квіткова вдруге стала мамою

Як виявилось, хрестила Даша Квіткова дитину близької подруги і такої ж відомої української блогерки Тані Парафільєвої. Малюкові вже завтра, 22 серпня, виповниться рік. Хрещеним батьком зіркового сина став український підприємець Євген Таллер.

На своїх сторінках у соціальній мережі Інстаграм новоспечені батьки повідомили про те, що для них цей день став справжнім дивом. Даша Квіткова та Євген Таллер зазначили, що тепер вони будуть поруч із малюком, які б життєві випробування їх не спіткали.

За словами Даші Квіткової, це був дуже відповідальний і навіть потаємний день. Вони з продюсером Таллером взяли на себе місію допомагати малюкові та створювати для нього тільки найкращі умови, в яких він буде рости та пізнавати цей світ.

У коментарях до спільного допису в Інстаграмі Євгена Таллера та Даші Квіткової їхні підписники висловили своє захоплення цією новиною та побажали малюкові тільки щастя та позитивних емоцій. А ось хрещений батько Сашка тепер Квіткову ласкаво називає кумою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 + fifteen =

Back to top button