Світ

Росія шукає найманців для війни – ЦНС

Росія шукає найманців для війни - ЦНС

Фото: ua.depositphotos.com

Через великі втрати серед особового складу російської окупаційної армії в Україні, Росія почала залучати іноземних найманців

Росіяни щодня втрачають на фронті до тисячі солдатів, при цьому командування армії РФ не встигає поповнювати батальйони.

Росія шукає найманців для війни в Україні, зокрема, в Африці та на території Білорусі. Про це у четвер, 23 березня, повідомляють у Центрі національного спротиву.

 

Там зазначають, що командування російської армії намагається відновити потенціал армії, проте значні втрати серед мобілізованих викликають невдоволення у суспільстві.

 

“Навпаки, втрата найманців не викликає соціальної напруги в російському суспільстві”, – зазначають у Центрі.

 

Зазначається, що росіяни розраховують завербувати близько двох тисяч осіб на території Білорусі.

 

 

“Йдеться про співробітників охоронного підприємства ГардСервіс. Зауважимо, що ГардСервіс – не просто приватне охоронне підприємство. Воно є першим подібним підприємством у Білорусі та створене за спеціальним указом Олександра Лукашенка у 2019 році. Базуються “охоронці” на території колишнього центру підготовки білоруських спецназівців”, – йдеться у повідомленні.

 

Також у Центрі повідомили, що до Росії вже прибуло близько 100 найманців із Анголи.

 

“Про їхню участь у війні проти України домовився особисто глава МЗС РФ Сергій Лавров під час свого візиту до африканської країни”, – додали в ЦНС.

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button