Світ

Армія Ізраїлю знайшла тіло викраденої ХАМАС німецької туристки Шані Лук

Армія Ізраїлю знайшла тіло викраденої ХАМАС німецької туристки Шані Лук

Фото: Скриншот

Громадянка Німеччини Шані Лук, яку вбили бойовики ХАМАС

У момент нападу бойовиків ХАМАС Шані Лук перебувала на музичному фестивалі, який проходив біля кордону з Газою.


Ізраїльські військові під час операції у Секторі Газа знайшли тіла трьох заручників, убитих після атаки бойовиків ХАМАС 7 жовтня 2023 року. Серед них й тіло німецької туристки Шані Лук. Про це повідомив офіційний представник Армії оборони Ізраїлю Даніель Хагарі, пише Радіо Свобода.

 

“З сумом повідомляю, що минулої ночі сили Армії оборони Ізраїлю та Служби загальної безпеки визволили тіла наших заручників Шані Лук, Аміт Бускіли та Іцхака Гелернтера, які були взяті в заручники під час різанини ХАМАС 7 жовтня і були вбиті ХАМАС”, – заявив він.

 

У момент нападу терористів Лук, Бускіла та Геленртнер перебували на музичному фестивалі, який проходив біля кордону з палестинським анклавом і де було вбито значну частину жертв тієї атаки.

За словами ізраїльського військового, усі троє були вбиті при спробі залишити місце проведення фестивалю, після чого бойовики ХАМАС забрали їхні тіла до Гази.

 

Зазначається, що доставлені до Ізраїлю останки вже пройшли процедуру впізнання. 

 Громадянка Німеччини Шані Лук, яку вбили бойовики ХАМАС. Фото: соцмережі

Нагадаємо, 7 жовтня 2023 року бойовики ХАМАС здійснили масовану ракетну атаку на Ізраїль та проникли на його територію. Під час атаки загинули близько 1200 людей, понад 200 ізраїльтян та іноземців було взято до заручників та вивезено до Гази. Понад 130 людей досі залишаються захопленими. 

У відповідь армія Ізраїлю почала операції Залізні мечі та атакувала об’єкти угруповання в Секторі Газа. Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ЦАХАЛ припинить вогонь у Газі лише після повернення викрадених терористами ізраїльтян.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button