Світ

В Ізраїлі на вулиці вбили дворічну дитину з України

В Ізраїлі на вулиці вбили дворічну дитину з України

Фото: mdais.org

Дитину забрала “швидка”, однак врятувати не змогли

Чоловік з ножем завдав удару дворічному хлопчику, якого везла у візочку мама, що менш як рік тому репатріювалася в Ізраїль. Дитина померла в лікарні.

В Ізраїлі місцевий житель ножем вбив дворічну дитину, яку везла в колясці українка, що репатріювалася в Ізраїль менше року тому. Трагедія сталася у четвер, 28 грудня, біля торгового комплексу у місті Лод повідомляє newsru.co.il.

Зазначається, що неподалік виявилася медсестра, яка надала хлопчикові допомогу. Дитину госпіталізували в лікарню в критичному стані, проте врятувати не змогли.

Поліцейські затримали 39-річного власника магазину мобільних телефонів. Він зізнався у вбивстві, проте заявив, що скоїв його за наказом “голосів” в голові. Адвокат запевняє, що чоловік має психічний розлад і раніше намагався накласти на себе руки.

За даними телеканалу Кан-11, українка була знайома з нападником, між ними стався конфлікт. Близько місяця тому жінка подала на нього скаргу в поліцію. Крім того, журналісти повідомляють, що доказів того, що чоловік страждає психічним розладом і намагався вчинити самогубство, немає.

Раніше повідомлялося, що у місті Плоцьк в Польщі від ножових поранень у шию помер 33-річний громадянин України.

Перед цим у Польщі двоє людей напали на українку з трьома дітьми.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button