Події

У авторській статті заступник Міністра внутрішніх справ Богдан Драп’ятий по…

Forwarded From МВС України

У авторській статті заступник Міністра внутрішніх справ Богдан Драп’ятий поділився баченням щодо ініціатив МВС, спрямованих на покращення стану безпеки дорожнього руху, зокрема щодо:

????Запровадження адміністративної відповідальності за перевищення середньої швидкості руху та керування транспортним засобом зі встановленими шинами, що не відповідають вимогам стандартів, тобто сезонності (законопроєкт №1129).
????Встановлення відповідальності за керуванням транспортним засобом, обладнаним шинами, залишкова висота малюнка протектора яких не відповідає вимогам законодавства (законопроєкти №1129 та №6462).
????Впровадження обліку штрафних балів за правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху (законопроєкт №6502).
????Запровадження обов’язкового використання світлоповертального одягу або світлоповертальних елементів учасниками дорожнього руху в темну пору доби (законопроєкт №2696).

????Крім того, триває робота щодо вдосконалення адміністративної відповідальності за керування або експлуатацію транспортних засобів з перевищенням допустимого рівня шуму (законопроєкт №9564).

Зазначені законопроєкти включено до Плану законопроєктної роботи Верховної Ради України на 2024 рік.

????????Підписатися | Міністр | МВС | Гвардія наступу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 − six =

Back to top button