Події

Привіт, друзі! Я, #КіберПес, знову тут, щоб поділитися з вами корисними порада…

Привіт, друзі! ???? Я, #КіберПес, знову тут, щоб поділитися з вами корисними порадами з платіжної безпеки. Сьогодні я хочу поговорити про безпеку під час використання загальнодоступних мереж Wi-Fi! ????

Це мережі, до яких можуть підключатися різні користувачі без необхідності вводити пароль або ідентифікувати себе. Такі мережі зазвичай доступні в громадських місцях.

Користуватися таким мережами Wi-Fi небезпечно! Адже шахраї можуть перехоплювати дані банківських карток, паролі, повідомлення та інші конфіденційні дані під час використання загальнодоступних мереж Wi-Fi!

Як шахраям це вдається?

Загальнодоступні мережі Wi-Fi не захищені належним чином, тому зловмисники, перебуваючи в одній мережі з іншими користувачами, можуть перехоплювати дані банківських карток, паролі, повідомлення.

???? Щоб убезпечити свої дані, дотримуйтеся таких порад:

???? користуйтеся мобільним інтернетом від вашого оператора (Hotspot), краще не підключатися до загальнодоступної мережі Wi-Fi;
???? не здійснюйте банківські операції під час підключення до загальнодоступної мережі Wi-Fi;
???? не використовуйте мережі Wi-Fi, що просять авторизуватися за номером телефону, адресою електронної пошти або через соціальні мережі, адже в такий спосіб ви надаєте більше особистої інформації і цим можуть скористатися зловмисники;
???? вимкніть опцію автоматичного підключення до загальнодоступних мереж Wi-Fi;
???? використовуйте VPN-сервіси під час підключення до загальнодоступних мереж Wi-Fi.

Бережіть себе та свої гроші! ????

#КіберПес
???? Facebook | X | Instagram | TikTok

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 + 20 =

Back to top button