Події

#ЦПД_пояснює: ⚡️ Для чого лукашенко особисто включився у спеціальну інформацій…

#ЦПД_пояснює:
 
⚡️ Для чого лукашенко особисто включився у спеціальну інформаційну операцію проти України 

 
Білоруський диктатор олександр лукашенко на зустрічі зі спікером російської думи володіним у мінську зробив чергову заяву щодо «української загрози». Мовляв, білорусь «втягують у розбірки» і це може призвести до ескалації, від якої «весь світ здригнеться». 
 
▫️ Ця заява є частиною масштабної інформаційної кампанії з нагнітання напруженості на кордоні з Україною, в рамках якої поширюються повідомлення про нібито стягування військ України та НАТО до білоруського кордону, а також лунають погрози застосування сили «у відповідь», зокрема ядерної зброї. 
 
▫️ Включення особисто лукашенка до нагнітання інформаційної ситуації на кордоні свідчить про подальші спроби кремля «піднімати ставки» та пов’язане зі стартом Саміту Шанхайської організації співробітництва (ШОС), членом якої прагне стати білорусь. 
 
❗️ «Створення інформаційного шуму навколо білорусі відповідає інтересам кремля і має на меті відтягування додаткових сил України та зміщення фокусу уваги Заходу», – зазначив керівник ЦПД, офіцер Сил оборони Андрій Коваленко.

???? TG  FB  INST  YT  TW  TT  WA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × two =

Back to top button