Події

???? Шановні співробітники та співробітниці воєнної розвідки України! ▫️ Двад…

Forwarded From Начальник ГУР МО України

???? Шановні співробітники та співробітниці воєнної розвідки України!
 
▫️ Двадцять дев’яте серпня – важлива дата для кожного з нас – День пам’яті захисників і захисниць, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет
і територіальну цілісність України.

▫️ Сьогодні виповнюється десять років відтоді, як Україну приголомшила страшна звістка про підступний розстріл українських військових, шлях яких пролягав через соняшникове поле. Тому традиційним символом пам’ятного дня став соняшник.

▫️ У серпні 2014 року під містом Іловайськ розгорнулась одна з найстрашніших для українського війська битв у війні з рашистською нечистю на cході нашої держави, що тривала майже місяць. Вона перетворилася на наймасштабнішу трагедію часів АТО (ООС). У вогневому мішку опинилися організовані колони українських бійців, які почали виходити так званим «зеленим коридором». Насправді ж коридор став дорогою смерті. Російські війська порушили домовленості та відкрили вогонь на знищення, розстрілявши українські колони на марші. Сотні військових і добровольців загинули, десятки зникли безвісти.

▫️ Тоді ці події стали величезним уроком – путіну нізащо не можна довіряти, будь-який компроміс із ним – це пастка.

▫️ Вшануємо всіх полеглих захисників і захисниць України, згадаємо їх імена, героїзм, мужність і подвиги. Нехай світла пам’ять про героїв, які до останнього не втрачали ні бойового духу, ні віри в нашу Перемогу, назавжди залишиться в наших серцях! А ми обов’язково помстимося за них!

???????? Слава Україні!

⚔️ Героям слава!

Начальник Головного управління розвідки
Міністерства оборони України
генерал-лейтенант Кирило БУДАНОВ

@ChiefUkrDIU

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eighteen − 3 =

Back to top button