Світ

У мережі з’явилися фото ймовірного табору “вагнерівців” у Білорусі

У мережі з’явилися фото ймовірного табору вагнерівців у Білорусі

Фото: t.me/news_sirena

Намети у Білорусі, де, ймовірно, житимуть “вагнерівці”

У селі Ціль під Осиповичами розбито близько 298 наметів. Табір розраховано приблизно для 8 000 осіб.


У мережі з’явилися фотографії наметового табору у Білорусі, де, ймовірно, розміщуватимуться найманці російської приватної військової компанії Вагнер.
 

За інформацією Telegram-каналу Сирена, будівництво польових таборів розгорнули в Осиповицькому районі (південний захід Могильовської області).

 

Зазначається, що фото зроблені місцевим жителем. На них можна помітити намети М-30, а всередині – дерев’яні нари та настили. В одному наметі може розміститися до 60 осіб, а на встановлення кожного витрачається не більше 30 хвилин.

 

Моніторингова група Беларускі Гаюн повідомляє, що кілька днів тому її члени підраховували, що на супутникових знімках табору в селі Ціль під Осиповичами розбито близько 298 наметів.

“У кожному може розташовуватися по 30 осіб. З огляду на те, що частина наметів – для господарчих потреб, то можна сказати, що табір розбито приблизно для 8 000 осіб.. Фотографії підтверджують інформацію про те, що в с. Ціль “будують нари і туалети” та “триває спорудження дворівневих нар із дерева”, “збирають лавки і столи” та “встановлюють намети”, – йдеться у повідомленні.

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button