Події

На сайті Офісу Генпрокурора запрацював Дашборд, який надає доступ до аналіти…

На сайті Офісу Генпрокурора запрацював Дашборд, який надає доступ до аналітичних даних щодо розслідування правопорушень у сфері бізнесу

▫️Цей аналітичний модуль був розроблений за дорученням Президента України. Презентація його бета-версії пройшла за участі керівника Офісу Президента Андрія Єрмака, Генпрокурора Андрія Костіна, Міністра цифрової трансформації Михайла Федорова і членів Ради з питань підтримки підприємництва в умовах воєнного стану Артема Бородатюка та Олега Гороховського.

???? Сьогодні презентуються черговий продукт спільної роботи – дієвий механізм підвищення прозорості та ефективності роботи правоохоронних органів України. Це відповідь на потребу суспільства. Це відповідь на запит бізнесу та інвесторів, які прагнуть бачити справедливість і доброчесність у роботі правоохоронців. Я радий, що дискусія про тиск контролюючих органів на бізнес буде нарешті переведена у площину цифр і даних, а не дописів у соціальних мережах,зазначив Андрій Єрмак.

▫️Офіс Генпрокурора, МінЦифри та Рада підприємництва у синергії розробили спільне ІТ-рішення, яке забезпечує прозорість даних про кримінальні правопорушення, які стосуються бізнесу.

???? Це успішний приклад співробітництва держави та приватного сектору, коли держава отримує швидкий і ефективний відгук на запит. Яскрава демонстрація нашого прагнення до більшої відкритості та додаткових можливостей пошуку аномалій – помилок чи зловживань, які Офіс Генпрокурора прагне виявляти і виправляти, аби задовольнити запит бізнесу на справедливість, – наголосив Генпрокурор.

????????Дашборд – візуалізований додаток до системи Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР), який надає доступ до аналітичних даних та статистики щодо розслідування правопорушень у сфері господарської та інвестиційної діяльності.

????????Додаток дозволяє всім зацікавленим в реальному часі аналізувати статистику роботи органів правопорядку щодо цієї категорії злочинів, бачити позитивні та негативні тенденції. У ньому зібрані і поєднані в зручному для аналізу і сприйняття форматі дані про статистику розслідувань та розгляду в судах справ, які стосуються бізнесу.

Дашборд вже працює у бета-режимі у вільному доступі на сайті Офісу Генпрокурора: https://dashboard.gp.gov.ua/ 

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ПОДІЮ

Video is too big

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × one =

Back to top button