Україна

ЗСУ відбивають атаки на 10 напрямках – Генштаб


ЗСУ відбивають атаки на 10 напрямках - Генштаб

Російські загарбники організували понад 30 штурмів на Покровському напрямку в районах 10 населених пунктів.

На фронті від початку доби відбулося 88 бойових зіткнень. Традиційно найгарячіша ситуація на Покровському напрямку, повідомив Генштаб ЗСУ у середу, 31 липня.

Так, на Харківському напрямку росіяни здійснили сім атак поблизу Тихого та Вовчанська. Наразі триває два боєзіткнення.

На Куп’янському напрямку ворог тричі штурмував позиції ЗСУ у бік Степової Новоселівки, Колесниківки та Берестового.

На Лиманському напрямку загарбники атакували сім разів біля Макіївки, Новосергіївки та Невського. Наші захисники відбили шість ворожих атак, одна – продовжується.

На Сіверському напрямку впродовж дня ворог два рази атакував поблизу Верхньокам’янського та Івано-Дар’ївки, де й досі триває бій.

На Краматорському напрямку противник здійснив шість штурмів неподалік Часового Яру, Іванівського та Андріївки. Сили оборони відбили половину атак, ще три – продовжуються.

На Торецькому напрямку ворог збільшив кількість атак до 16 – біля Залізного, Нью-Йорка, Торецька та Північного. Тринадцять боїв завершено, ще три – тривають.

На Покровському напрямку росіяни здійснили штурми в районах населених пунктів Воздвиженка, Желанне, Сергіївка, Пантелеймонівка, Новоолександрівка, Іванівка, Лисичне, Тимофіївка, Карлівка та Калинове. Сили оборони стримують натиск та відбили 19 атак, 17 боєзіткнень продовжуються.

На Курахівському напрямку загарбники п’ять разів атакували поблизу Красногорівки, Костянтинівки, Желанного та Парасковіївки. Три бої – завершено, два – тривають.

На Времівському напрямку противник штурмував оборонні рубежі поблизу Великої Новосілки. У чотирьох боєзіткненнях зазнав поразки.

На Придніпровському напрямку росіяни також не мали успіху, двічі атакувавши позиції на лівобережжі Дніпра.

Нагадаємо, за добу 30 липня на фронті було знищено понад 1000 російських загабників. Загальні втрати країни-агресора Росії з початку війни наближаються до 580 тисяч.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 + 3 =

Back to top button