Події

#фото_тижня Зазвичай щонеділі для цієї рубрики ми обираємо одну, саме ту світли…

#фото_тижня

Зазвичай щонеділі для цієї рубрики ми обираємо одну, саме ту світлину, про яку хотілося б сказати значно більше. Проте цього разу ми вирішили показати вам одразу декілька. Саме тих фото, що розривали наші серця всі ці сім днів.

????І це звісно про Харківщину. І про тих, кому болить так само, як і людям. Лише подивіться у ці очі. Здається, вони увібрали весь той біль, всі ті страждання, які нині проживають жителі прикордонних територій.

Кожен, покидаючи рідний дім, забирає з собою найцінніше. У тому числі і «носиків». Адже вони так сподіваються на «своїх людей». Що їх не залишать, що вони також важливі.

Їх теж лякають гучні вибухи. Вони травмуються і гинуть. Їм також боляче покидати рідні домівки. Але найбільше «пече», коли їх лишають…

????????Цим постом ми хочемо ще раз подякувати всім, хто турбується про своїх улюбленців, не кидає їх на самоті. Адже це частинка родини, вірні друзі. Дякуємо за людяність! У ці непрості для всіх нас дні мусимо триматися разом, допомагати один одному і піклуватися про тих, хто потребує нашої підтримки.

????Фото: пресслужба ДСНС Харківщини

???? Сайт • Fb • Tw • Insta • YouTube

Back to top button