Події

⚡️Для чого лавров знову лякає світ «українським ядерним тероризмом» Очільник …

⚡️Для чого лавров знову лякає світ «українським ядерним тероризмом»

Очільник мзс рф сергій лавров на зустрічі з іноземними послами видав чергову порцію пропагандистських заяв.

◽️Він укотре звинуватив Україну в підривній діяльності та ядерному тероризмі, зазначивши, що наша країна буцімто вербує для війни проти рф ісламістів у Сирії, а «ядерний тероризм давно став візитівкою Києва». 

◽️За словами російського чиновника, з вини Києва нібито може статися катастрофа масштабу Чорнобильської. Крім того, він звинуватив країни Заходу у «прямій підтримці масштабних терористичних дій Києва». 

◽️Усі ці заяви очільника мзс рф є виключно брехнею та маніпуляцією. Звинувачення України у зв’язках з ісламськими терористами вже не вперше звучать від російських пропагандистів, але не мають жодних підтверджень. Щодо ядерного тероризму, то саме росія захопила Запорізьку АЕС, що загрожує ядерною катастрофою, і саме росія регулярно вдається до ядерного шантажу, лякаючи світ своєю ядерною зброєю. Як уже повідомляв Центр, наразі в іракському осередку ІДІЛ служать щонайменше три тисячі росіян, ці зв’язки фсб могла використати для організації теракту в підмосковʼї.

❗️Мета таких заяв – дискредитація України та ядерний шантаж світової спільноти, щоб та погодилася на геополітичні зазіхання рф. Головним ядерним терористом у світі зараз є саме росія.

#ЦПД_пояснює

???? Центр протидії дезінформації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three + four =

Back to top button