Події

✅ Детективи ТУ БЕБ у Київській області викрили організовану злочинну групу, що …

Детективи ТУ БЕБ у Київській області викрили організовану злочинну групу, що налагодила діяльність мережі нелегальних гральних закладів.

????️‍♂️ Встановлено, що підозрювані організували мережу підпільних закладів на території Київщини, де надавали незаконні послуги з проведення азартних ігор та лотерей.

➡️ Гральні зали були розташовані у Білій Церкві, Обухові, Боярці, Василькові та Борисполі. Всі були облаштовані в нежитлових приміщеннях, працювали в закритому режимі та під час комендантської години. Свою діяльність ретельно приховували – про візит до зали клієнти домовлялись заздалегідь з адміністраторами та відкривалися лише для постійних клієнтів.

➡️ В ході проведення слідчих дій детективи БЕБ припинили незаконну діяльність 8 підпільних гральних закладів. Під час обшуків вилучено понад 150 комплектів комп’ютерної техніки, відеокамери, флеш-накопичувачі та жорсткі диски.

➡️ Також обшуки проводились за місцями проживання фігурантів та у їх автомобілях. В результаті вилучено чорнові записи, мобільні телефони та 4 авто.

Все вилучене майно визнано речовими доказами у кримінальному провадженні. Його орієнтовна вартість становить понад 6 млн грн.

➡️ Наразі організатору та трьом спільникам повідомлено про підозру.

???????? FB | Х | INSTA | YOUTUBE

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 − 4 =

Back to top button