Україна

РФ вдарила по Донеччині: є жертви та поранені


РФ вдарила по Донеччині: є жертви та поранені

Снаряди поцілили по житловому кварталу у місті Лиман, де загинули двоє місцевих жителів. Також кілька людей були поранені в результаті удару по автодорозі.

Російські окупанти скинули авіабомбу на місто Лиман у Донецькій області та атакували дорогу у Новогродівській громаді з дрона. Двоє людей загинули, шестеро дістали поранення. Про це увечері у вівторок, 23 липня, повідомила прокуратура Донецької області.

“Сьогодні 23 липня 2024 року, о 17:20, війська РФ обстріляли Лиман. Снаряди поцілили по житловому кварталу, де загинули двоє місцевих жителів 58 та 66 років. Також зазнали поранень середнього ступеня тяжкості двоє жінок 50 і 74 років та 51-річний чоловік”, – йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, російські війська задали удару бомбою УМПБ Д-30 СН.

Також армія РФ о 18:00 завдали удару по Новогродівській ОТГ FPV-дроном. Атакували автодорогу, поранення дістали троє людей.

У відомстві додали, що усього пошкоджено близько 15 житлових будинків й автомобіль.

Розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, 18 липня російські агресори атакували Донецьку область з різнокаліберної зброї. Загинули принаймні п’ять цивільних.

Раніше у Донецькій області росіяни за добу вбили шістьох і поранили 22 цивільних. Четверо мирних жителів загинули в Мирнограді, ще двоє – в Костянтинівці.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seventeen − three =

Back to top button