Події

2 – 9 серпня: Підсумки тижня #ВоєнніЗлочини Генерал-лейтенанту армії рф повід…

2 – 9 серпня: Підсумки тижня

#ВоєнніЗлочини
???? Генерал-лейтенанту армії рф повідомлено про підозру: у лютому-червні 2022 року керував окупацією Херсонщини і командував підрозділами, що чинили злочини проти цивільних.
???? Ідентифіковано двох псковських десантників, які закатували полковника СБУ під час окупації Бучі.

#Колаборанти
???? Викрито міжрегіональну агентурну мережу фсб рф, що займалась наведенням ворожих ударів по військовій техніці та енергетичній інфраструктурі.
???? На Хмельниччині затримали місцевого жителя за підозрою в роботі на ворога і підпалах військових автівок.

#СтопКорупція
???? В ході масштабної спецоперації викрито 28 службовців Міноборони і місцевих органів влади різних регіонів: заволоділи понад 1,5 млрд грн, виділеними на захист країни.
???? Колишнього керівника Рівненської ТЦК взяли під варту за підозрою в перешкоджанні діяльності ЗСУ. Він також обвинувачений у незаконному збагаченні на понад 46 млн грн.

#ОрганізованаЗлочинність
???? На Волині затримали групу злочинців, які за допомогою дрона переправляли через кордон партію наркотиків вартістю в 13 млн грн.
???? Киянину повідомлено про підозру в шахрайстві: ошукав військовослужбовців та їхніх рідних на 600 тис грн, видаючи себе за волонтера.

#ЦифраТижня
???? Понад 1 млрд грн повернув до бюджету організатор азартних ігор в ході розслідування фактів несплати податків.

#СправаТижня
???? Одеський апеляційний суд залишив у силі вирок екскерівнику Миколаївської окружної прокуратури – довічне позбавлення волі за державну зраду.

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 + 13 =

Back to top button