Події

Перший навчальний тиждень офіцерів «Служби освітньої безпеки» позаду Яким він…

Перший навчальний тиждень офіцерів «Служби освітньої безпеки» позаду

Яким він був для патрульних? Наші поліцейські познайомилися зі школярами та вчителями, а також встигли плідно попрацювати, допомагаючи дітям та дорослим.

???? Полтава
Нещодавно інспекторка Тетяна Звагольська помітила дівчинку, яка спускалася сходами й спиралася об стіну рукою. Поліцейська запитала в дитини, чи все гаразд. У відповідь школярка поскаржилася на біль у грудях та погане самопочуття. Тетяна негайно викликала швидку, забезпечила доступ дівчини до свіжого повітря та контролювала її стан до приїзду лікарів. Надалі медики госпіталізували дитину.

???? Закарпаття
2 вересня на шкільній лінійці знепритомнів школяр. Офіцерка СОБ Марʼяна Топольницька миттєво надала хлопцю домедичну допомогу. Згодом стало зле дев’ятикласниці. Поліцейська скористалась аптечкою й привела дівчинку до тями.

В Ужгороді під час огляду прилеглої до навчального закладу території патрульна Любов Ткаченко виявила чоловіка, який лежав на землі та мав ознаки інсульту. Вона негайно викликала швидку та до приїзду лікарів надала чоловіку домедичну допомогу.

???? Дніпро
До інспекторки служби освітньої безпеки Яни Якубук звернувся старшокласник з проханням допомогти, оскільки йому стало зле. Підлітку викликали швидку, а Яна весь час перебувала поруч із хлопцем, заспокоювала та контролювала його стан.

???? Рівне
Схвильована учениця 6-го класу звернулась до офіцерки Наталії Ярмошевич. Дівчинка забула, де поклала телефон, до того ж він був поза мережею. Поліцейська з’ясувала, що напередодні школярка разом з подружкою ходила в магазин канцтоварів, тож навідалася туди. Телефон дійсно виявився там, тож Наталія повернула ґаджет власниці.

Ми продовжуємо стояти на варті безпеки ваших дітей у навчальних закладах. З турботою дбаємо про безпечне освітнє середовище українських школярів.

???? Facebook | X | Instagram | TikTok

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × two =

Back to top button