Світ

У Польщі в лікарні померла багатодітна 25-річна вагітна українка

У Польщі в лікарні померла багатодітна 25-річна вагітна українка

Фото: Global News (ілюстрація)

В Польщі в лікарні померла 25-річна вагітна українка

У травні 2023 року у лікарні в Новому Таргу померла 33-річна жінка, яка була на п’ятому місяці вагітності. Причиною її смерті став септичний шок.

В Польщі в лікарні померла 25-річна вагітна українка. Без матері залишилося троє дітей. Про це у понедліок, 9 вересня, пише польське видання Wiadomosci.

Вказується, що трагедія сталася ще в середині серпня, але про неї стало відомо тільки зараз.

“Жінку привезли в непритомному стані з кровотечею з Нового Таргу до лікарні Кракова. Її відправили в реанімацію і там українка померла. У неї в утробі був мертвий плід. Також жінка була інфікована сепсисом”, – пишуть журналісти. 

Вони зазначили, що до лікарні Нового Таргу вагітну привозили раніше іще на початку вагітності, яка, як неофіційно дізналися журналісти, була важкою. Проте на стаціонарному лікуванні вона не перебувала.

Журналісти зазначають, що провину персоналу лікарень встановити складно, а керівництво медзакладів наразі не коментує випадок.

Вказується, що в українки залишилося троє дітей.

В Івано-Франківську в одному з багатоквартирних будинків за зачиненими дверима знайшли тіла 39-річного чоловіка та 34-річної вагітної жінки. 

Раніше повідомлялося, що в польському Любліні двоє громадян Польщі напали на українську родину. Вони побили підлітка та вагітну жінку.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 − 4 =

Back to top button