Події

Реабілітація поранених та духовна сила розвідників ― Митрополит Епіфаній т…

???? Реабілітація поранених та духовна сила розвідників ― Митрополит Епіфаній та Кирило Буданов провели зустріч
 
▫️ Митрополит Київський і Всієї України Епіфаній та начальник ГУР МО України генерал-лейтенант Кирило Буданов провели розмову.
 
▫️ Зустріч, у якій також взяв участь начальник військової служби капеланства ГУР МОУ отець Костянтин Холодов, відбулась у резиденції Предстоятеля Православної Церкви України Епіфанія 5 вересня 2024 року.
 
☝️ Під час бесіди йшлось про виклики та загрози, спричинені  російсько-українською війною, спротив нашого народу, зміцнення суспільної єдності, взаємодію війська та церкви заради продовження відсічі агресору.
 
❗️ Акцентували на важливості підтримки захисників держави, за що Кирило Буданов висловив вдячність Епіфанію та усім капеланам ПЦУ, хто продовжує дбати про дух українського воїнства.
 
✝️ Обговорили необхідність створення додаткових можливостей для реабілітації поранених оборонців та залучення до цього процесу священників.
 
???? Після розмови з Кирилом Будановим Митрополит Епіфаній та  архієпископ Володимирський і Нововолинський Матфей, голова  правління благодійного фонду «Шведський центр допомоги» Сергій Порохнавець та представник Волинської обласної військової адміністрації Назар Романюк передали для потреб розвідників спеціалізований пожежний автомобіль.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber
????Instagram ????Twitter ???? Threads
???? WhatsApp???? Telegram Bot
???? TikTok

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one × three =

Back to top button